Adela Popescu și Cove lansează, luni, piesa Vorbește lumea!

Luni dimineață telespectatorii vor avea parte de o mare surpriză - Adela și Cove lansează în premieră piesa Vorbește lumea, cântată chiar de ei! Piesa emisiunii are o poveste specială și a luat naștere chiar la petrecerea de final a sezonului trecut, când artista Adda a compus linia melodică pe loc. Cântecul este unul plin de energie, pozitiv și redă perfect starea de bună-dispoziție a emisiunii.

Adela și Cove și-au unit pasiunea pentru muzică și au mers împreună la studio pentru a înregistra piesa.

M-am simțit foarte bine să intru iar în studioul de înregistrări! Trebuie să recunosc că mi-a cam lipsit partea aceasta și abia așteptam să cânt din nou! Piesa noastră este foarte frumoasă și veselă ca noi! Adda a reușit să redea în muzică starea noastră de spirit și îi mulțumim pentru asta! Abia aștept să vină ziua de luni și să o împărtășim cu telespectatorii noștri!”, a declarat Adela.

„Eu chiar m-am distrat cu Adela la înregistrări! Am râs mult! Nu este un domeniu de care sunt străin și îmi face mare plăcere să cânt atunci când am ocazia! Vorbește lumea este o piesă super pozitivă, care te prinde din prima clipă! Adda a făcut o treabă extraordinară și mi-a pus vocea în valoare! O să vedeți luni la ce mă refer! ”, a declarat Cove.

Tot luni, Busu, Cătălin Neamțu și Tania Popa vin la Vorbește lumea pentru a le arăta telespectatorilor ce distracție îi așteaptă în prima ediție România, jos pălăria!, ce va fi difuzată marți, de la 21:30.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod