Această femeie și-a uscat părul ondulat cu o strecurătoare. Rezultatul e incredibil!

Dacă ești creață sau ai părul ondulat, atunci cunoști marea problemă: nu îți poți usca părul cu foehnul pentru că buclele se destramă și se tranformă într-un haos fără formă.
Iar dacă îți lași părul să se usuce natural, buclele nu mai sunt la fel de bine definite și în afară de asta, durează o veșnicie până când se usucă total.

Tocmai aceste probleme le-au împins pe unele bloggerițe celebre din lume să inventeze tehnici noi pentru uscarea părului creț. Iar frumoasa Huda Katan, originară din Dubai și devenită un adevărat star în întreaga lume datorită postărilor sale ingenioase cu trucuri de înfrumusețare, este cea care a prezentat pentru prima dată tehnica de uscare cu sita, potrivit allure.com.

Este vorba despre folosirea unei strecurători obișnuite din metal, ca cea pe care o folosești pentru a scurge pastele. 

Cum funcționează?

Principiul este simplu și imită efectul pe care l-ai folosi cu un difuzor pentru uscare. Sita permite aerului să treacă și să circule în jurul buclelor, pentru un efect de uscare și definire.
În clipul de mai jos, bloggerița Sharafani folosește o sită clasică din metal și un foehn pentru a-și usca părul. Aceasta pune secțiuni de păr în sită, apoi le usucă cu foehnul. 

Rezultatul final te va lăsa mută de uimire! Părul ei arată absolut spectaculos. Buclele au un aspect natural, sunt foarte bine difinite și au foarte mult volum. Toate acestea obținute cu o ustensilă din bucătărie.

Este o tehnică simplă, ce merită cu siguranță încercată. Ai grijă să folosești o strecurătoare cu sită din metal, nu din plastic.
Metalul se încălzește datorită aerului cald degajat de foehn și contribuie la o uscare mai rapidă a părului.

Învață din filmulețul de mai jos cum să procedezi dacă vrei să-ți usuci părul ondulat sau creț folosind o strecurătoare metalică:


A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on Sep 12, 2017 at 4:50am PDT

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 20 Sep 2017, 14:51
    Par deja ondulat

    Parul ei este deja ondulat. Face doar sa il usuce

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod