Weekend special pentru Trup si Suflet cu Florentina Opris!

Florentina Opris va invita intr-un weekend special pentru Trup si Suflet (16-19 iunie) la munte.
Va fi un weekend de liniste, odihna si deconectare in care Florentina Opris, alaturi de invitatul special, Academicianul Prof. Ovidiu Bojor, ne vor spune secretele marilor initiati cunoscuti de ei, in calatoriile lor si mai ales sa aflam despre secretul tineretii fara batranete!  

Ce invatam? Tehnici de meditatie; detoxifiere; program personalizat; cum respiram corect; traseul relaxarii in natura; cum ne linistim mintea; miscare; cum gatim mancarea sanatoasa pentru noi si cei dragi; tipsuri de frumusete, sanatate, stare de bine, armonie; yoga; hidratare.

Cazarea se va face la Predeal - un loc renumit pentru frumusetea si linistea sa. Sosirea este joi 16 iunie, ora 17:00 iar plecarea, duminica 19 iunie, ora 18:00! Persoanele care vin insotite vor beneficia de o reducere de 10% fiecare. Locurile sunt limitate!

Pentru mai multe detalii (programul zilnic, intrebari despre cazare sau orice alte intrebari despre organizarea evenimentului) trimiteti mail la adresa de mail: florentina@florentina.ro sau la numarul de telefon: 0726430672.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod