Tratamentul care te ajuta sa scapi de celulita si de kilogramele in plus

Celulita si kilogramele in plus sunt doua dintre problemele inestetice cu care se confrunta multe femei. Cum poti obtine silueta mult visata? Iti recomandam sa incerci  un tratament non-invaziv de remodelare corporala, care te ajuta sa scapi rapid de depozitele de grasime.

Este vorba de VelaShape III, un tratament unic, usor de folosit, care trateaza rapid zonele corporale afectate de celulita si reduce in mod vizibil grasimile depuse in diferite zone ale corpului.

Cum actioneaza tratamentul de remodelare corporala - Acest echipament de remodelare corporala include lumina infrarosu (IR) care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime, radio frecventa Bi-polara (RF) care incalzeste tesutul pana la 15 mm adancime si vacuum care asigura livrarea precisa a energiei. Datorita modului de actiune, acest tratament permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen.

Aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Astfel,  sunt imbunatatite circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si depunerea colagenului nou.  VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor. Tratamentul de remodelare corporala VelaShape III se poate face in Clinica aBeauty din Bucuresti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod