Ritualul de alge

“Glam & natural” ar putea fi noul slogan al atelierului Noblezza Beauty Lounge pentru ca luna aprilie aduce noutati glam – masca cu pulbere aur – si natural - masca corporala anticelulitica cu ceai verde sau cea de tonifiere corporala bazata pe efectul de lifting al algelor.
“Glam & natural”  ar putea fi noul slogan al atelierului Noblezza Beauty Lounge pentru ca luna aprilie aduce noutati glam – masca cu pulbere aur  – si natural  - masca corporala anticelulitica cu ceai verde sau  cea de tonifiere corporala bazata pe efectul  de lifting al algelor.
Ce este?

Un nou tratament corporal pe baza de alge sau ceai verde (la alegere) cu efect de tonfiere. Algoterapia este cunoscuta pentru efectul de accelerarea a eliminarii toxinelor din organism, iar ceaiul verde este celebru din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile detoxifiante si antioxidante.

Cum se realizeaza?

Etapele procedurii sunt aceleasi ca la Ritualul de cafea, diferenta constand in efect: ritualul de alge nu are efect termoactiv, fiind indicat astfel si persoanelor cu fragilitate capilara.

Rezultatul:

Detoxifiere dubla – indepartarea celulelor moarte in exterior si detoxifierea organismului in interior – datorita cremei speciale care combina sarurile marine cu alge.

Masajul cu crema de alge are efect de slabire, anticelulitic si de detoxifiere.

Pentru ritualul de ceai verde, efectul consta, de asemenea, in regenerarea celulara si stimularea de reinnoire a celulelor, datorita continutului bogat in vitamina A si C.

Pret: 150 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cutesuzy pe 8 Iul 2011, 15:55
    algele chiar fac minuni

    DA! DA! si DA! acest subiect ar trebui extins, sa avem un articol intreg doar despre alge. Alaturi de ceaiul verde, acestea chiar ajuta foarte mult orice dieta si din cate am observat de la slim&fit au un efect foarte puternic antioxidant. Oricum algele se pot gasi in mai multe feluri:pulbere, creme, pastile, impachetari deci ne trebuie doar dorinta de a incerca ceva nou. In cazul acesta, pretul este putin piperat, dar dupa ce am vazut efectele lor, sincer chiar as incerca!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod