Primul restaurant cu meniul de diete special creat pe baza grupei sangvine

Inceputul primaverii aduce cu sine deschiderea Ritual Bistro, primul restaurant din Bucuresti ce ofera si meniul de diete special creat pe baza grupei sangvine. Situat in centrul Bucurestiului, Ritual Bistro a amenajat un local boem si prietenos, unde mancarea nu este doar gustoasa , ci si sanatoasa!  

Ritual Bistro vine si cu un serviciu de diet delivery rar intalnit pana acum in Romania. Dupa stabilirea preparatelor de regim in functie de grupa sanguina, Ritual Bistro iti poate livra mancarea pe tot parcursul zilei.

Meniul din restuarant este variat si a fost creat de catre talentata Andreea Moldovan. Produsele Ritual Bistro sunt potrivite pentru orice moment al zilei, având preturi prietenoase, iar smoothie-urile din fructe proaspete pot fi comandate oricand.

Micul dejun este disponibil toata ziua, iar pentru pauza de masa nu lipsesc supele si salatele fresh si delicioase. Celor carnivori Ritual Bistro le ofera o pastrama deosebita. Și cum orice masa este insotia de desert, oferta e plină de delicii - prajituri facute in bucataria proprie!

RITUAL Bistro - 0736 725 885 - Str.

Biserica Amzei 29 , L-V 09:00-23-00 / S-D 10:00-23:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod