Masajul ayurvedic - forta universului

Fiecare om e unic si reprezinta un amestesc singular de energii si senzatii. Celebreaza-ti individualitatea la Eden Spa cu ajutorul masajului Ayurvedic. Intra...
Fiecare om e unic si reprezinta un amestesc singular de energii si senzatii. Celebreaza-ti individualitatea la Eden Spa cu ajutorul masajului Ayurvedic. Intra in armonie cu natura, redescopera-ti trupul si sufletul.

Fa-ti plinul cu ganduri bune! Reechilibreaza-te! Masajul Ayurveda este ghidat de medicina vietii si tinteste crearea unui echilibru in interiorul corpului.

Terapia de origine indiana este personalizata in functie de fiecare om careia i se adreseaza. Terapeutul foloseste uleiuri esentiale specifice tie. Tehnicile de masaj folosite constau in tapotament, framantari, efleuraj, frictiuni si tehnici traditionale. Toate adaptate la personalitatea ta.

Conecteaza-te la energiile Universului, gusta beneficiile masajului ayurvedic: detoxifierea si curatarea organismului, stimularea sistemului imunitar. Mergi la Eden Spa pentru o terapie cu specific indian. Pentru mai multe detalii, da un click pe www.edenspa.ro sau suna la tel 0213168148. Pentru programarile online, beneficiezi de o reducere de 5%.

90 minute de mesaj ayurvedic - 250 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod