Kinga Sebestyen ofera sfaturi despre slabit, femilor din India si China

Kinga Sebestyen și antrenorii și acreditați au ajutat până acum zeci de mii de românce să slăbească prin antrenamente de Kangoo Jumps. Cunoscuta antrenoare a transformat acest sport într-un adevărat fenomen internațional, ajungând să lucreze chiar și cu celebra Kim Kardashian. Mai nou, românca primește propuneri de colaborare și din țări îndepărtate precum India sau China. Multe femei din această regiune a Asiei i-au devenit cliente la distanță.

Pentru că nu poate fi fizic alături de ele, Kinga filmează săptămânal câte un antrenament personalizat pe care îl trimite prin email, indiencele sau chinezoaicele având sarcina de a urma acele mișcări pe parcursul întregii săptămâni.

În săptămâna ce urmează Kinga le trimite altă înregistrare cu noi mișcări de sport indicate pentru ce anume au acestea nevoie. Astfel se face că vestea despre activitatea româncei s-a răspândit incredibil de mult printre asiaticele care vor să slăbească și să facă un sport distractiv.

Filmez câte un episod în fiecare săptămână și le trimit filmarea pe mail. Ele trebuie sa execute acele mișcări de cât de des le recomand în acea săptămână. În paralel, le recomand o anumită dietă care să le ajute să dea jos kilogramele rapid dar și sănătos.

Este la fel ca programul Kangoo Jumps slăbește sănătos pe care îl am în această perioadă în România. La noi în țară s-au înscris femei și bărbați care au și peste 100 de kilograme și care vor să slăbească până de sărbători. Am avut în trecut cazuri în care au reușit să slăbească și 30 de kilograme, în doar trei luni cu Kangoo Jumps”, spune Kinga Sebestyen.

Antrenoarea a avut în ultimele trei săptămâni un turneu Kangoo Jumps în toată țara, făcând sport alături de peste 1500 de oameni din Baia Mare, Arad, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, București, Rădăuți, Iași și Botoșani.

În perioada următoare, Kinga va duce turneul Kangoo Jumps Slăbește sănătos și peste hotare, în Italia, Spania, Ungaria, Bulgaria și Serbia. Cei care vor să slăbească pentru sărbătorile de iarnă, dar și după Crăciun și Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmând ca apoi să continue seria de antrenamente, de trei ori pe săptămână, timp de trei luni, fiind monitorizați de antrenorii acreditați. Mai exact, vor fi trei sesiuni a câte 90 de minute de sport în fiecare săptămână, urmând ca, după cele 39 de clase, să slăbească și să aibă în minus 3 mărimi la haine.

“Kangoo Jumps slăbește sănătos” este o nouă disciplină de slăbit și de tonifiat corpul pe care Kinga Sebestyen o lansează după deja celebra Fat Burning de acum trei ani, prin care a reușit să slăbească mii de oameni din țară și de peste hotare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod