Intraceuticals supranumit si tratamentul Madonnei - procedura perfecta pentru vara

Astepti vacanta pentru a putea merge la mare si pentru a te relaxa ore intregi la plaja ? Toate ne dorim o piele bronzata si o vacanta de vis, dar uitam sa luam in calcul faptul ca tenul nostru este foarte sensibil si se poate deshidrata foarte repede. Acorda mai multa atentie tenului tau, economisind timp si bucura-te de vara alegand Intraceuticals, solutia care iti va scapa tenul de probleme si le va trata in profunzime nu numai la suprafata.

Cunoscut drept Tratamentul Madonnei, Intraceuticals este o procedura  cu oxigen hiperbaric care introduce profund in derm ingredientele atat de necesare pielii, antioxidanti (aloe-vera, ceai verde), vitaminele A,C,E si acid hialuronic perfecte pentru tenul nostru mai ales pe perioada verii.

Odata introduse in piele, aceste substante actioneaza din interior catre exterior tratand problemele tintite.
Intraceuticals ofera rezultate uimitoare in timp record.

Procedura este un must al sezonului estival si sunt indicate cateva sedinte inainte de a pleca in vacanta. In mai putin de o ora, pielea dvs va arata foarte odihnita, cearcanele si ridurile fine vor fi reduse, iar tenul va straluci vizibil si va fi perfect hidratat. De asemenea, persoanele predispuse sau expuse la acnee vor avea rezultate extraordinare.  ratamentul de hidratare intensa Intraceuticals il puteti incerca la Beauty Clinique, pentru un luminos si sanatos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod