Inovaţia Nivea Q10 plus - Noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus

Un stil de viaţă sănătos este mai mult decât o dietă sau un set de exerciţii. Este o îngrijire completă care include o alimentaţie sănătoasă, sport, produse de îngrijire potrivite şi, desigur, o atitudine care vine ca o completare la toate aceste elemente!
Un stil de viaţă sănătos este mai mult decât o dietă sau un set de exerciţii. Este o îngrijire completă care include o alimentaţie sănătoasă, sport, produse de îngrijire potrivite şi, desigur, o atitudine care vine ca o completare la toate aceste elemente!  

NIVEA vine în ajutorul tău şi îţi propune gama NIVEA Q10 plus care include atât produse anticelulitice - serul  anticelulitic NIVEA Q10 plus şi gelul-cremă anticelulitic NIVEA Q10 plus – cât şi produse pentru fermitate - loţiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10, alături de noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus.
Cum să fac să scap de celulită? Ne sperie pe toate şi cu toate acestea nu prea reuşim să scăpăm de aspectul de „coajă de portocală”, decât cu mari eforturi. Specialistul în îngrijirea anticelulitică NIVEA Q10 plus îţi propune două produse care te vor ajuta în lupta împotriva celulitei! Visul oricărei femei este să aibă pielea fermă, însă, elasticitatea pielii şi fermitatea acesteia scad odată cu trecerea anilor. Tocmai de aceea, NIVEA, specialistul în fermitate, îţi propune două produse care te vor ajuta să te bucuri de o piele mai fermă, îmbunătăţind aspectul pielii din interior spre exterior.

INOVAŢIA NIVEA Q10 plus - NOUL ulei de corp pentru fermitate Q10 plus acţionează în deplină armonie cu pielea ta, pentru a-i spori frumuseţea naturală.
Experţii în îngrijirea pielii de la Beiersdorf au combinat acum două dintre elementele lor preferate - coenzima Q10 şi uleiul de avocado - într-un ulei de corp inovativ. Noul produs se adaugă gamei Q10 plus pentru fermitate şi are efect de hrănire, conferă pielii fermitate şi îi îmbunătăţeşte elasticitatea, având şi un efect de regenerare. Are o textură care se absoarbe rapid şi îmbunătăţeşte aspectul pielii.

Uleiul de corp pentru fermitate Q10 plus este ideal pentru masaj şi este recomandat pentru masajul vergeturilor.
Formula de îngrijire conferă o senzaţie de catifelare a pielii în timpul masajului zonelor afectate, cum ar fi vergeturile. Aplicaţi prin masare uleiul de corp pentru fermitate Q10 plus în zonele de piele unde este necesar de două ori pe zi. Acesta se poate aplica atât pe pielea uscată, cât şi pe cea umedă, după duş. Rezultatul este o piele catifelată la atingere, ce radiază sănătate şi devine mai fermă şi mai elastică pe măsura utilizării produsului. Pielea devine mai fermă după două săptămâni de utilizare regulată.
Preţ recomandat: 22,20 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod