Fii mereu în formă, cu oferta de echipamente profesionale de antrenament

Din 11 februarie, echipamentele profesionale de antrenament te așteaptă la Lidl, pentru a fi în formă în orice anotimp, chiar la tine acasă. În funcție de gradul de dificultate al exercițiilor fizice alese, vei putea achiziționa echipamente sportive variate, din gamele Crivit și Sensiplast.

Pentru un stil de viață activ, acum te poți bucura de sesiuni de exerciții fizice chiar la tine acasă, în orice moment al zilei, cu articolele sportive de la Lidl. Ganterele în formă de ghiulea, având greutatea de 2.5 kg, 5 kg sau 10 kg, te pot ajuta să îți exersezi toate grupele de mușchi și să îți întărești sistemul cardiovascular, ligamentele și tendoanele.

Sau poate preferi setul de gantere, care conține șase discuri din fontă lăcuită și o bară cromată din oțel, cu margini în cruce pentru mai multă aderență.

Accesoriile fitness, disponibile în 3 seturi diferite, te pot ajuta la antrenarea eficientă a întregului corp. Poți continua antrenamentul cu câteva exerciții la aparatul de gimnastică multifuncțional, special conceput pentru tracțiuni, flotări sau abdomene, ce vor duce la tonifierea musculaturii spatelui, pieptului, brațelor și abdomenului.

În plus, cu ajutorul aparatului de antrenament cu corzi îți poți dezvolta echilibrul, postura și abilitățile de coordonare, utilizând propria greutate a corpului. Pret set gantere -  79.99 de lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod