Fara urma de celulita vara asta cu Velasmooth

Celulita este o problema intalnita la peste 90% dintre femeile care au trecut de pubertate si  apare la nivelul tesutului conjunctiv fiind cauzata de toxinele pe care organismul nu reuseste sa le elimine. Se manifesta prin ingrosarea si inflamarea tesuturilor, dand pielii aspectul inestetic de „coaja de portocala".

Sezonul cald este momentul in care celulita ne da cea mai mare bataie de cap, iar solutiile traditionale nu par sa aiba efectul dorit.

VelaSmooth este tratamentul ideal pentru combaterea celulitei, imbunatatind circulatia sangelui si a limfei,  conturand si tonifiind zonele afectate de celulita, precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului.
Tratamentul VelaSmooth utilizeaza tehnologia elos care a revolutionat metodele de lupta cu celulita, fiind solutia care combina 4 tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si rolele mecanice.

Tratamentul anticelulitic cu VelaSmooth este aplicabil indiferent de culoarea pielii, nu are efecte secundare, nu produce durere si nu implică niciun risc, dar cu siguranta va va scapa complet de celulita lasand pielea tonifiata, pregatita sa imbrace costumul de baie preferat.
Unde: Sofa Maison de Beaute
Pret: 160 RON/sedinta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod