Cum slăbești 6 kilograme în 6 săptămâni după Paște

Masa îndestulată de Paște, în special după o perioada de post, alături de lipsa activității fizice din aceste zile libere, se traduce, de cele mai multe ori, prin kilograme depuse în foarte scurt timp.
Nu e de mirare că majoritatea celor care pățesc așa ceva vor soluții rapide de a reveni în formă după sărbători, mai ales că vacanța de vară bate la ușă, iar, la plajă, silueta trebuie să fie impecabilă.

Antrenorul de la Bodyshape, centrul de transformare unde au slăbit mii de bucureșteni în ultimii ani prin sport și dietă, ne oferă principalele ponturi de care să ținem cont atunci când vrem să revenim în formă după mesele îndestulate de Paște.

"Este foarte important să fii conștient că totul depinde de deciziile tale, de puterea ta de a te ține de un program care te va aduce în forma dorită.
Odată ce ai acest target, respectă toți pașii necesari. Este vorba, până la urmă, atât de modul în care arăți, fapt ce îți va aduce o mai mare încredere în sine, cât și de sănătatea ta.

Pentru a topi depozitele de grăsime și a ajunge să ai un corp tonifiat e nevoie să faci exerciții fizice eficiente, să știi ce, cât și cum să mănânci și să îți organizezi programul zilnic astfel încât organismul să aibă timp de odihnă și recuperare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod