Criolipoliza sau cum scapi de 5 cm din talie pana pleci in vacanta

Adriana Barbu, terapeut Trend Clinic ne recomanda cea mai buna solutie prin care sa scapam de cativa centimetri in plus, inainte de vacanta de vara. “Recomandarea mea clara atunci cand vine vorba despre un slabit rapid in cm, despre o remodelare corporala in doua saptamani este, fara doar si poate, criolipoliza. Criolipoliza este cea mai eficienta metoda nechirurgicala de slabire localizata, rezultatele ei derulandu-se de-a lungul a doua luni. Cu ajutorul unui singur tratament, poti elimina pana la 30% din grasimea situata in zonele tratate”.

Criolipoliza presupune inghetarea stratului adipos la -8 grade, distruge tesutului adipos, si impiedica refacerea lui.

Cu ajutorul criolipolizei se pot trata zone precum: abdomen, fese, solduri, coapse, genunchi sau gambe.

In aproximativ un 1 minut, in functie de grosimea tesutului adipos, aparatul raceste tesutul tratat la temperatura de minus 8 grade Celsius – Cooltech e singura tehnologie de criolipoliza care permite o racire atat de rapida. Timp de 70 de minute, celulele de grasime sunt inghetate Pielea este in deplina siguranta datorita membranei de protective care garanteaza absenta unei eventuale degeraturi.

Dupa tratament, celulele adipoase moarte sunt eliminate prin sistemul limfatic, in urmatoarele 8 saptamani, gradual”, explica specialistul Trend Clinic.

Pe langa cei 5 cm in minus pe care ii vei descoperi la finalul tratamentului, aspectul pielii va fi vizibil imbunatatit, aceasta fiind mult mai tonifiata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod