adidas a pregatit tinutele de semimaraton

Pentru că ne pregătim de semimaratonul de la jumătatea lunii mai, adidas a pregătit câteva ținute perfecte pentru această competiție, împreună cu cei mai performanți pantofi pentru alergare, adidas Ultra-BOOST și tehnologia ClimaChill.

adidas a creat Ultra BOOST folosind tehnologia 3D a programului ARAMIS, si măsurători exacte pentru  a crea  forma optimă, ce ofera o experiență adaptata perfect  pentru alergare.

Ultra BOOST se ajustează intuitiv la modul în care fiecare persoană aleargă și  oferă retur de energie prin tehnologia BOOST™, suport de neegalat și confort de-a lungul a sute de kilometri în medii foarte variate.

Tricoul Climachill este prevăzut cu sfere 3D de aluminiu, poziționate strategic pe zona spatelui și a cefei, ce reprezintă zonele care se încalzesc cel mai repede și oferă o senzație imediată de răcorire.

Materialul din micro fibră al echipamentului permite pielii să respire și îndepărtează umezeala de la nivelul pielii.
Revolutionarele fire plate SubZero, care au  în compoziție titan,  ajută la maximizarea suprafeței de contact cu pielea și permite corpului sa elibereze mai multă căldură și să asigure o senzație de răcorire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod