Milupa Milumil 2 Morcov

În primii ani de viaţă, ritmul de creştere al copilului tău este accelerat, de aceea are nevoie de o alimentaţie bogată în vitamine şi minerale şi care să răspundă preferinţelor sale tot mai diversificate.
În primii ani de viaţă, ritmul de creştere al copilului tău este accelerat, de aceea are nevoie de o alimentaţie bogată în vitamine şi minerale şi care să răspundă preferinţelor sale tot mai diversificate. Pentru a-i asigura micuţului tău cel mai bun start în viaţă este recomandat să îl alăptezi cel puţin 6 luni, iar dacă este posibil este indicat să continui până la prima aniversare.


Odată cu începerea diversificării, micuţul descoperă noi gusturi care îl vor încânta (mai ales cele dulci de fructe şi legume). Dar poate fi şi o perioadă în care micuţul devine pretenţios şi refuză anumite alimente sau chiar lăpticul, care încă trebuie să rămână alimentul principal.

Milupa vine în ajutorul tău cu o nouă formulă de continuare recomandată de la 6 luni – Milupa Milumil 2 Morcov.
Special adaptată acestei etape de creştere, Milumil 2 Morcov este recomandată ca ultimă masă de lapte a zilei, asigurând saţietate bebeluşului tău. Morcovul este o legumă prietenoasă şi frecvent recomandată pentru începerea diversificării, fiind uşor de tolerat la această vârstă şi mai ales, fiind blandă cu sistemul digestiv încă sensibil al copilului. Astfel, atât tu cât şi micuţul tău vă veţi bucura de un somn liniştit, iar el se va bucura de un nou gust delicios.

Milupa Milumil 2 cu morcov este o formulă de lapte special concepută pentru a satisface nevoile nutriţionale şi energetice ale copilului tău aflat în creştere: cu VitaFier, o combinaţie de vitamina C şi Fier (important pentru dezvoltarea creierului şi pentru formarea globulelor roşii); cu Calciu şi Vitamina D (pentru dezvoltarea armonioasă a sistemului osos).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod