Dana Rogoz, Adela Popescu şi Laura Cosoi l-au ales pe “Cel mai dorit bărbat din România”

23 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Dana Rogoz, Adela Popescu şi Laura Cosoi l-au ales pe “Cel mai dorit bărbat din România”
Gillette Mach 3 Sensitive a organizat finala concursului “Cel mai dorit bărbat din România” în clubul Fratelli din Bucureşti. Cei 10 participanți aleşi în prealabil de către cititorii site-ului www.sport.ro şi-au etalat cunoştințele în materie de îngrijire personală, modă, bune maniere, dans şi de seducție, iar Adela Popescu, Laura Cosoi si Dana Rogoz, juratele acestui concurs, au decis că Octavian Patras din Huşi, județul Vaslui merită marele premiu: o excursie de o săptămână la Rio de Janeiro şi un panou publicitar dedicat lui.

Primii 10 cei mai votați bărbați înscrişi la concursul organizat de Gillette şi sport.ro s-au întrecut aseară în cursa pentru titlul de ‘Cel mai dorit bărbat din România’.
Câştigătorul este Octavian Patraş, din Huşi, iar premiul pe care l-a câştigat este o excursie de o săptămână la Rio de Janeiro, pentru 2 persoane. De asemenea, imaginea lui Octavian va fi expusă pe un panou publicitar pentru Gillette Mach 3 “Cel mai dorit bărbat din România” în Huşi, oraşul de proveniență al câştigătorului, timp de 2 săptămâni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod