Mirela Stelea a croit cea mai frumoasă rochie pentru covorul roșu din 2011

23 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mirela Stelea a croit cea mai frumoasă rochie pentru covorul roșu din 2011
Mirela Stelea a fost desemnată creatoarea celei mai frumoase rochii destinate covorului roșu în 2011. Designerul a câștigat competiția Red Passion for Fashion, fiind votată de cei mai mulți iubitori ai modei grație unei rochii roșii inspirată de cea purtată de Angelina Jolie la premiera filmului Salt.

Mirela Stelea a câștigat detașat la voturi în detrimentul altor designeri precum Adelina Ivan, Mirela Diaconu, Mihaela Drafta, Claudia Castrase, Deea Buzdugan, Rhea Costa și Iris Şerban.


Superba rochie roşie pe care Angelina Jolie a purtat-o la premiera filmului Salt la Moscova a fost reinterpretată de Mirela Stelea păstrând însă linia croielii originală a modelului Versace.

Pentru acest concurs, Tania Budi a jucat rolul modelului. Designerul a primit cele mai multe voturi din partea publicului pe parcursul a două luni.
 „Mi-am dorit  rochie simplă si, în acelaşi timp, elegantă. Este un model minunat datorită fluidităţii materialului folosit.
În general, prefer să lucrez cu materiale vaporoase, precum mătasea naturală sau voalul”, a declarat Mirela Stelea.

Mirela Stelea încheie astfel un an plin de realizări. Soţia cunoscutului sportiv Bogdan Stelea a lansat in 2011 prima colecţie de rochii pentru croazieră, prima colecţie integrală de salopete, a realizat două şedinţe foto unicat, pe iaht şi într-un avion privat.

Apoi, după ce a primit Trofeul de Excelenţă pentru “Cel mai bun debut în modă”, „Premiul special pentru Frumusețe și eleganță”, a fost primul designer roman care a participat la Dubai Fashion Week, fiind subiect pentru presa internaţională, printre care şi celebra publicaţie Vogue Italia.
Mai multe detalii despre Mirela Stelea, pe www.mirelastelea.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod