In luna februarie ai discounturi de pana la 50% la charterele catre Antalya



Concordia Celes 5*, Alanya

Situat in orasul Okurcalar, serviciile all inclusive ofera gradina, piscina in aer liber si piscina interioara, camere de lux cu vedere la mare, restaurant cu bufet suedez si teren de tenis. De asemenea, aici puteti gasi numeroase facilitati de divertiment si relaxare, precum club de noapte, ciclism, pescuit si parc acvatic.

Justiniano Park Conti 4* sau Justiano Club 4*, Alanya

Situate pe coasta mediteraneana, acest complexe de 4 stele ofera plaja privata si piscina in aer liber, centru spa si camere de lux, in mijlocul unei oaze de verdeata.
Centrul spa include sala de gimnastica, sauna, piscina interioara, hidromasaj si baie turceasca.

Justiniano Deluxe 5*, Alanya

Petrece o vacanta de poveste la Justiniano Deluxe Resort all inclusive. Aflat in Okurcalar, acest complex ofera centru de fitness, sauna, baie turceasca, masaj, club de noapte, minimarket si restaurante tematice. Persoanalul de divertisment organizeaza spectacole si competitii pe parcursul zilei, iar cei activi se pot bucura de sporturile nautice, windsurfing, volei pe plaja, billiard, tenis de masa si darts.

Grand Haber 5*, Kemer

Hotelul Grand Haber se afla la 45 de km de la Antalya si dispune de parc acvatic, trei restaurante si sase baruri.

Camerele sunt dotate la cele mai inalte standarde si se gasesc nenumarate facilitati de wellness, sport si divertisment. Oaspetii au posibilitatea de a lua o cina romantica la restaurantul Swan Park, cu vedere la Marea Mediterana, iar cei mici se pot distra in satul special pentru copii.

Capitala turismului international turcesc te asteapta sa descoperi impreuna cu cei dragi si pestritele magazine de cadouri, strazile galagioase, barurile pline de turisti euforici, renumitele festivaluri si urmele istorice conservate in cladirile elene, romane, bizantine sau otomane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod