„Only a Hairdresser Can Reveal Your True Color” - serviciul de colorare pentru parul grizonant

Parul grizonant este una dintre cele mai provocatoare schimbari cu care se confrunta o femeie in ceea ce priveste frumusetea parului. 60% din femeile care isi vopsesc parul o fac din acest motiv. Wella Professionals ofera doamnelor care se confrunta cu aceasta problema un serviciu menit sa le ofere o solutie de infrumusetare care sa fie in acord atat cu fizicul, cat si cu starea lor de spirit.

„Only a Hairdresser Can Reveal Your True Color” ofera femeilor o varianta de colorare a parului grizonant in acord cu varsta si dorintele fiecareia in parte:

•    Rich Brunette pentru cele care isi doresc sa isi acoperele firele de par albe si gri.

Acest serviciu este realizat cu Koleston Perfect de la Wella Professionals, prima vopsea crema din lume ce ofera 100% acoperire a parului alb cu rezultate intense, bogate si de durata;
•    Grey Blending pentru doamnele care isi doresc sa arate cel mai bine pentru varsta lor si opteaza pentru nuante subtile. Acest serviciu este realizat cu Illumina Color de la Wella Professionals, vopseaua crema permanenta ce ofera rezultate de colorare luminoase, pure si foarte naturale;
•    Grey Shading se adreseaza femeilor care isi accepta varsta si care isi accentueaza culoarea parului oferindu-i personalitate.
Acest serviciu se realizeaza cu Color.ID si Koleston Perfect de la Wella Professionals ce ofera rezultate de culoare armonioase si un rezultat personalizat, unic.

Culorile obtinute cu produsele de colorare de la Wella Professionals sunt mentinute mai mult timp Oil Reflections. Acest produs ofera parului ingrijire intensa, hidratare de durata, netezire vizibila si stralucire puternica datorita combinatiei speciale de ulei de macadamia, ulei de avocado si vitamina E.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod