Evenimentele săptămânii la Veranda Mall

Atmosfera de vacanță e în toi la Veranda Mall! Pe tot parcursul sezonului cald, centrul comercial a pregătit un program complet de activități recreative, care au loc săptămânal, de la vizionări de filme, la jocuri distractive pentru copii sau ateliere tematice, pentru ca amintirile din vacanță să fie mai frumoase pentru întreaga familie.

Iată cu ce program își așteaptă vizitatorii Veranda Mall  în această săptămână:


Marți- Clubul de vară pentru gameri și cinefili
Marți, de la ora 10:00, cei mici sunt așteptați în amfiteatrul Veranda Mall să urmărească filmul Singuri acasă (The secret life of pets), o comedie animată despre viața secretă a animăluțelor de companie.
De la ora 18:00, va rula filmul Minionii, cel mai votat de către fanii paginii de Facebook Veranda Mall, pentru această săptămână. Bucureștenii sunt așteptați să vizioneze îndrăgita comedie animată, în care simpaticele personaje trec prin noi experiențe pline de adrenalină.


Apoi, sesiunea de filme va continua de la ora 20:00, cu o peliculă celebră, Căpitanul America: Războiul Civil, care îi va ține cu sufletul la gură pe spectatori. Iubitorii de film vor avea ocazia să îi vadă în acțiune pe cunoscuții actori Chris Evans, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen și mulți alții.


În plus, și pasionații de jocuri video vor putea petrece timpul în compania prietenilor, distrându-se cu faimoasele jocuri Need for Speed sau FIFA.


Miercuri- Summer Park
Între orele 17:00 și 22:00, toată lumea este așteptată să își reamintească jocurile copilăriei.

Prichindeii se vor distra concurând pentru cel mai bun loc la jocul de șah supradimensionat, aruncatul potcoavei, darts pe asfalt și la cursele în sacul de cartofi. Competițiile se vor desfășura la locul de joacă de pe esplanada Veranda Mall.

Joi - Atelierele Descoperă Lumea
Joia aceasta, la atelierele Descoperă Lumea cei mici se vor juca și vor descoperi o mulțime de informații interesante despre Hawaii și despre cultura și obiceiurile hawaiienilor. Pe parcursul celor două ore ei vor învăța să danseze pe ritmurile specifice, se vor întrece în concursuri de hula-hoop și limbo, iar la final vor fi premiați cu un cocktail tropical, preparat pe loc din fructe proaspete.
Atelierele sunt organizate la locul de joacă pentru copii din interiorul centrului comercial, iar înscrierile se fac pe pagina de Facebook Veranda Mall, în limita locurilor disponibile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod