zodii romantice

Cele mai romantice 4 zodii

Romantismul este cu totul subiectiv, dar unele semne zodiacale ştiu exact care e modul corect de a-şi surprinde plăcut partenerul.
Taur

Taurul îşi arată iubirea prin cadouri. El este, de obicei, cel care spune că acest lucru m-a făcut să mă gândesc la tine, aşa că ţi l-am cumpărat. Această natură a sa se extinde şi în dormitor, unde cel mai adesea se gândeşte la cum să îşi facă partenerul să se simtă mai bine. Să fie capabil să fie grijului şi atent faţă de cineva îl face pe acesta incredibil de fericit. Chiar dacă nu primeşte niciodată atât de mult cât oferă, se simte împlinit să fie el sursa fericirii cuiva.


Rac

Racul este foarte intuitiv, ceea ce înseamnă că e tipul de persoană care ştie exact de ce ai nevoie. El e genul de persoană care te aşteaptă cu masa pusă sau cu o cadă plină că spumă. Multe dintre actele sale de romantism au la bază latura sa protectivă şi grijulie. El ştie că, uneori, ai nevoie doar de un umăr pentru a plânge sau de un masaj de relaxare după o zi de muncă grea. Dacă poate fi el acela care să îţi ofere aceste lucruri şi care să te facă să te simţi mai bine, atunci va fi extrem de bucuros.

Fecioară

Fecioara nu pare a fi o persoană romantică, dar abilitatea ei de a se concentra pe lucrurile mici poate face pe cineva să se simtă foarte special.
S-ar putea să fii surprins că a ţinut minte că îţi place ciocolata neagră sau poate îţi va găti un tiramisu umitor pentru că ştie că îl adori. Acest nativ e cel mai bun partener pe care poţi să îl ai, mai ales atunci când vine vorba de aniversări, weekenduri nebune sau o cină liniştită în familie. Fecioara ştie să fie acolo pentru tine indiferent de conjunctură.

Peşti


Peştii ştiu să transforme chiar şi cele mai simple lucruri în gesturi romantice. Indiferent dacă acest lucru implică multe detalii şi mult efort, la final te vei declara uimită.
Acestui nativ îi place să fie acel prieten drăguţ care se va transforma ulterior în amantul şi partenerul ideal. El e capabil să transforme locul primei voastre întâlniri într-o scenă dintr-un fiml de dragoste.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod