Școala InLight lansează ”Adevărul Scenic”

Școala InLight lansează Adevărul Scenic, o serie de evenimente Q&A cu specialiști din teatru și cinematorgrafie, dedicate atât celor din industrie, cât și celor interesați de acest domeniu. O dată pe lună, școala de teatru și film InLight organizează discuții relaxate și pline de însemnătate, care vor aborda adevăruri și mituri despre film și teatru. Aceste sesiuni vor dura aproape două ore, iar participanții vor putea intra în dialog cu invitații. Cei mai timizi pot trimite întrebări și pe pagina oficială de Facebook InLight și câteva dintre ele vor fi selectate pentru Q&A.

Invitatul care lansează "Adevarul scenic" este Vlad Ivanov.
Probabil cel mai cunoscut actor român în țară și în străinătate, Vlad Ivanov va fi prezent pe 25 martie la evenimentul organizat de InLight, la sala mare a teatrului UnTeatru, de la ora 20:00, pentru o discuție relaxată despre adevăr și mit în film și teatru.„Marele actor si profesor Dem Radulescu spunea cu mult umor inteligent: "Draga, cate afla omul daca iese in oras!". Asadar, pe 25 martie, seara, haideti sa iesim in oras si sa aflam cate ceva despre teatru, film si, nu in ultimul rand, despre noi, intr-o discutie deschisa si prieteneasca.
Pentru ca niciodata nu se stie cine da si cine primeste.
”, a declarat Vlad Ivanov.

Scoala de actorie InLight a fost fondată în anul 2011. De atunci, peste 700 de elevi au absolvit cursurile în cadrul școlii, jucând în peste 70 de spectacole care au avut loc în teatre precum UNATC, Teatrul Apropo, Teatrul de Artă, Godot Cafe-Teatru și Teatrul Unteatru.În cei aproape 8 ani de existență, școala de actorie a produs 3 scurtmetraje și a fost co-producător pentru lungmetrajul “Ilegitim” în regia lui Adrian Sitaru, film ce a fost selectat in cadrul festivalului “Berlin International Film Festival – 2016” unde a fost premiat cu C.I.A.C.E.
AWARD (Confederatia Internationala a Cinematografelor de Arta). Distribuția filmului a avut în mare parte actori absolvenți ai școlii de actorie InLight. Publicații precum Le Figaro, Cineuropa sau Screen International au admirat jocul actorilor: “Sitaru susținut de o distribuție remarcabilă” sau “Actorie stelară”, sunt doar câteva din descrierile regăsite în presa internațională.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod