Reaprinde pasiunea de Ziua Indragostitilor prin rochia potrivita!

O zi ideala de Valentine’s Day poate incepe cu mic dejun in pat si se poate incheia cu o cina romantica la lumina lumanarilor. Fara doar si poate, rosul este culoarea pasiunii, dar si alte nuante indraznete te pot pune in valoare cu acest prilej. Fucsia, grena, rosu-carmin, violet sunt perfecte pentru outfit-ul tau „indragostit”, mai ales daca renunti la hainele casual in favoarea celor cu o nota glam-eleganta.

Un studiu publicat în revista „Biology Letters” a Societății Regale britanice releva ca nuantele pe care le alegem in realizarea tinutelor noastre ne influenteaza zi de zi legaturile sociale si ne fac mai mult sau mai putin dezirabili sau atragatori.
Conform expertilor britanici, culoarea rosie este asociata cu atractia fizica, astfel ca orice tinuta in aceasta culoare va fi privita ca o... invitatie! Deci nu purta rosu in tinutele de birou sau la intalnirile de afaceri, in schimb opteaza pentru aceasta culoare intensa si pasionala, daca mergi in club sau la o cina in doi! 
 
De exemplu, o rochie de seara rosie, cu umerii goi si cu transparente seducatoare, ori o salopeta ce iti pune in valoare linia corpului sau o rochie cu o croiala asimetrica te vor pune in valoare cu aceasta ocazie speciala si vor adauga o nota de sex-appeal aparitiei tale.
La polul opus nuantele pastelate, precum rozul pudrat sau cu tente de bej iti pot contura o aparitie diafana, feminina si suava. Acestea sunt ideale pentru momentele de inceput ale relatiei, cand abia incepi sa te cunosti si sa te intelnesti cu un  posibil partener.
 
Indiferent insa de nuanta aleasa si de context, cel mai important aspect in alegerea unei tinute adecvate acestei intalniri este de a opta pentru rochii pe masura taliei, in armonie cu nuanta tenului si a parului, dar si pentru accesorii si machiaj in armonie cu restul tinutei!
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod