Doina Levintza, noua profesoară a cursului de Design Vestimentar Avansați DallesGO

Pășește în Universul DallesGO și învață de la cei mai buni profesori din domeniul industriilor creative. Dacă ești pasionat/ă de design vestimentar, începând cu această toamnă avem o surpriză pentru tine.
Doina Levintza, un nume important în industria modei, a teatrului și a televiziunii, se alatură portofoliului nostru de profesori, unde va preda cursul de design vestimentar, modulul avansați, iar timp de 20 de săptămâni va avea misiunea de a te va ghida în universul fascinant din spatele creării unei colecții vestimentare. Împreună veți parcurge toate etapele, de la stabilirea conceptului, realizarea schițelor, a croiului și a mulajelor, la sfaturi despre cum ar trebui să arate lansarea și promovarea unui nou brand vestimentar.

La finalul cursului vei avea ocazia să impresionezi un grup de oameni importanți din industria modei românești, prin prezentarea unei colecții vestimentare, iar numele tău va avea șansa să devină cunoscut.

Nu mai sta pe gânduri și alătură-te și tu celor peste 3000 de cursanți activi ai Universului DallesGO, cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din România! Cursurile se desfășoară după ora șase seara, fiind gândite pentru cei ca tine, care au un program încărcat, dar care nu vor să renunțe la pasiunile lor.

Din portofoliul DallesGo nu lipsesc cursurile cu tradiție: Stilism și Tendințe în modă, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce și Public Speaking.
Detalii pe: www.dallesgo.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod