Curs de Blogger începător: Cum ajung să câștig din blogging?

Andreea Retea este jurnalist & blogger din 2005, cand a început proiectul andressa ca un experiment editorial si social. A învățat despre social media pe măsură ce domeniul evolua și se dezvolta în România. Experiența și pasiunile sale se întind însă mult peste granițele social media, către domenii precum publicitate, PR și televiziune, domeniu în care activează ca producător din 2007.

Pe 29 iunie, Andreea Retea organizeaza un curs adresat celor care doresc sa activeze sau activeaza in industia de blogging din Romania.
Cursul este adresat atat persoanelor care se gandesc sa isi lanseze un blog pentru a -si imbunatati brandul personal si celor care au deja un blog si vor sa il transforme in ocupatia lor principala. Cursul va avea invitati speciali, bloggeri din nise diferite, care vor raspunde de asemenea la intrebari si vor da sfaturi participantilor.

In cadrul cursului se va pune accent pe: Brandul personal. Ce înseamnă blogging de calitate; Cum îmi aleg nișa?; Relația cu agențiile și companiile. Cum să te faci remarcat; Networking.
Cum ajungi să lucrezi cu alți bloggeri, să intri în comunitate; Cum se fac primele campanii; Oferta financiară sau ‘cum să le zic de bani?’; 10 reguli de aur ca să ajungi un blogger profesionist. Cursul are loc pe Calea Victoriei 21-23, in Venus Foto Studio, intre 14 si 18:30.  Taxa de participare este de 170 lei + TVA. Mai multe detalii despre curs si inscriere pe: http://marcomm-pills.ro/cursuri/blogger-incepator-cum-ajung-sa-castig-din-blogging/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod