Conjugat la Feminin by Simona Muscă, cel mai bun proiect editorial al anului 2017

Simona Muscă este unul dintre cei mai tineri antreprenori din România, cu o carieră spectaculoasă, începută la o vârstă fragedă, în domeniul show-biz-ului. Femeie de afaceri, regizor, actriță și scriitor, Simona Muscă a reușit de-a lungul timpului să seducă domeniile care i-au fost dragi și să se facă remarcată în fiecare proiect pe care l-a semnat.

In cadrul Galei Performanței și Excelenței, Simona Muscă a primit premiul pentru "Cel mai bun proiect editorial”: Conjugat la Feminin by Simona Muscă.

"Sunt extrem de încântată și emoționată că am primit acest premiu. În luna februarie, când am avut curajul să editez și să lansez în regim independent prima mea carte, Conjugat la feminin, nici nu îndrăzneam să visez că 9 luni mai târziu, va fi premiată pentru „Cel mai bun proiect editorial” al anului 2017, an în care am împlinit 30 de ani.

Printre personalitățile premiate în cadrul Galei Performanței și Excelentei 2017 se număra și: Octavian Bellu, Marian Drăgulescu, Camelia Potec, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Iuliana Tudor, Mihai Leu, Gabriel Cotabiță, Emma Zeicescu, Mirela Vaida, Valentin Butnaru sau Nicolai Tand.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod