Ce trebuie sa faci ca sa ajungi designer vestimentar

Daca te-ai decis ca designul vestimentar este ceea ce vrei sa faci, atunci urmatorul pas ar fi sa incepi studiul propriu zis. Mai exact, sa urmezi cursurile autorizate ale unei scoli de moda. De ce trebuie sa fie autorizate? In afara de faptul ca poti obtine o diploma acreditata, care te va ajuta sa profesezi in domeniul ales, un curs autorizat de A.N.C. (institutia din Romania care autorizeaza cursurile de calificare) iti ofera siguranta ca materialele de studiu au fost supuse unui control al calitatii.

Asta inseamna ca ce vei invata pe durata cursului a fost revizuit si aprobat de experti.

Fiind o impatimita a modei, sigur ai auzit de Mirela Diaconu, unul dintre cei mai apreciati tineri designeri din tara. Poate nu stiai, insa, ca Mirela este si profesor. Ea preda cursuri de design vestimentar la Atelierele ILBAH de 4 ani, inca de cand scoala a luat fiinta. Cursantii ei participa la cele mai tari evenimente de fashion, Bucharest Fashion Week, Romanian Fashion Philosophy si au parte de consiliere si sustinere chiar si dupa ce termina cursul.


Mai jos poti admira cateva dintre cele mai frumoase tinute realizate de cursantii Mirelei. Fotografiile au fost facute in cadrul sedintei foto de care beneficieaza fiecare absolvent al cursului de design vestimentar. Gratuit.

Designer: Georgiana Nenciu. Model: Diana Ionescu; Stilist: Oana Mirea; Photo: Radu Bălan; Shoes: Flow's Shoe Store; Accessories: Margaux - delicate craft.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod