Carrefour și Publicis România lansează campania “Star Wars”

Star Wars este fenomenul iernii 2015. Iar, începând cu 19 noiembrie, înainte de premiera mondială a celui de-al șaptelea film din sagă – Star Wars: The Force Awakens, Publicis și Carrefour le prezintă fanilor campania dedicată celebrei serii.

Campania integrată Star Wars la Carrefour anunță intrarea produselor Star Wars în magazinele Carrefour din toată țara. Fanii își vor revedea personajele preferate pe 72 de cartonașe de colecție (cosmic shells), care pot fi colecționate într-un album special. Pe toată durata campaniei cumpărătorii vor primi pachete cu câte două cartonașe de colecție.

Ideea creativă din spatele campaniei a fost una simplă: folosind sunetele prezente zi de zi în magazinele Carrefour, echipa Publicis a refăcut poate cel mai ușor de recunoscut element Star Wars – tema principală.


"Ideile simple au, ca de obicei, și cel mai mare impact. Iar ideea de a recrea tema principală Star Wars, atât de cunoscută și de iubită de toată lumea, a fost bine primită de întreaga echipă Carrefour. Ne bucurăm să vedem din nou un rezultat frumos al muncii împreună cu Publicis. Star Wars a început deja în magazinele noastre și suntem onorați să pregătim scena momentului mult așteptat – The Force Awakens”.  Andreea Mihai – Marketing Manager, Carrefour România

Spotul tematic, regizat de portughezul Salomão Figueiredo, dă startul campaniei. Acesta recreează celebra melodie din Star Wars, folosind sunete ale diferitelor obiecte care se găsesc în magazine: bip-ul casei de marcat, claxonul unei biciclete, balonul care se dezumflă, fructele pe cântar, sunetul pe care-l scoate închiderea unui fermoar.


"Sunt un mare fan Star Wars, așa că a fost un adevărat privilegiu să fac parte din acest proiect solicitant și provocator – o experiență pe care sunt sigur că nu o vom uita vreodată. Mulțumesc echipei Carrefour că m-a ajutat să “înregistrez” toate detaliile, acțiunile și sunetele magazinului, care, ulterior, m-au ajutat să susțin și să redau tema melodică centrală din Star Wars. Mulțumesc, de asemenea, echipei Publicis, care a avut încredere să-mi lase pe mână execuția hazlie a acestui super concept. Fie ca forța să fie cu noi toți!” - Salomão Figueiredo, Regizor

Prin noua campanie, întregul magazin va prinde viață.
Show-uri de lumini, activări, concursuri, workshop-uri SF și o mulțime de surprize luminoase vor aduce cumpărătorilor premii speciale Star Wars.

Mă bucur foarte tare că am reușit să aducem la viață această idee și producție de o calitate exemplară pentru Carrefour, client cu care avem o colaborare atât de strânsă. Abia aștept să dezvoltăm mai multe proiecte în această direcție. ” -Jorg Riommi – Chief Creative Officer, Publicis România

Produsele Star Wars și cartonașele de colecție se găsesc, din 19 noiembrie, în magazinele Carrefour din toată țara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod