CADOLINES – idei de cadouri unice pe piața din România

CADOLINES este un brand nou de cadouri, care și-a făcut apariția pe piața din România în acest an, cu primele 2 magazine din București. CADOLINES aduce în România branduri de prestigiu din întreaga lume. Povestea sa este inspirată de brandurile Royal Selangor şi Comyns - cu o tradiție de 130 de ani în realizarea artizanală a cadourilor de lux - prezente în Asia, SUA, Australia și Emiratele Arabe Unite.

Produsele Royal Selangor sunt realizate și finisate manual din staniu, al patrulea metal nobil după platină, aur și argint.
Staniul se distinge prin maleabilitate și temperatură joasă de topire, ceea ce îl face materialul preferat al artizanilor și designerilor de produs. Produsele Comyns sunt realizate din porțelan fin, acoperit și finisat manual cu straturi succesive și generoase de argint.

Pentru a vă convinge de rafinamentul obiectelor produse de Royal Selangor şi Comyns, CADOLINES vă așteaptă în magazinele sale din Mario Plaza și Băneasa Shopping City!

Vă invităm să intrați în universul CADOLINES - o poveste despre migala detaliilor și a finisajelor, despre obiecte create, finisate și gravate manual și despre posibilități infinite de a dărui: aniversare, promovare, decorarea casei, petreceri de nuntă sau botez – ocazii speciale din viața noastră și a celor dragi nouă.
 

CADOLINES - un concept despre ARTA DE A DĂRUI!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod