"Afaceri cladite sa dureze" de Jim Collins, Jerry I.Porras

Ajunsa la cea de-a zecea editie, tradusa in 25 de limbi, retiparita de 70 de ori si vanduta in milioane de exemplare in intreaga lume, lucrarea "Afaceri cladite sa dureze" de Jim Collins si Jerry I.Porras este cu siguranta o carte trebuie citita si care nu trebuie sa iti lipseasca din biblioteca.
Ajunsa la cea de-a zecea editie, tradusa in 25 de limbi, retiparita de 70 de ori si vanduta in milioane de exemplare in intreaga lume, lucrarea "Afaceri cladite sa dureze" de Jim Collins si Jerry I.Porras este cu siguranta o carte trebuie citita si care nu trebuie sa iti lipseasca din biblioteca. Aceasta iti poate fi de ajutor si poate constitui chiar un punct de plecare in cariera ta, exact ca o piatra de temelie.

Aceasta lucrare a detinut statutul de bestseller in America de Nord, Japonia, America de Sud si unele tari europene, a stat peste 6 ani pe lista de carti bestseller publicata de Business Week, iar Fortune, Wall Street Journal, Harvard Business Review si Fast Company au prezentat-o cu mare interes.

Poti cumpara cartea "Afaceri cladite sa dureze" de Jim Collins si Jerry I.Porras aparuta la editura Curtea Veche, din librarii, la pretul de 30 de Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod