SKIN aduce in Romania noua generatie de roboti pentru curatenie - iRobot Roomba

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, anunta ca a devenit importator si distribuitor pentru noua gereratie de roboti pentru curatenie iRobot® Roomba® .
SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, anunta ca a devenit importator si distribuitor pentru noua gereratie de roboti pentru curatenie iRobot® Roomba® . Sambata, 14 noiembrie 2009, in cadrul showroomului eMAG a fost lansata in Romania noua generatie de roboti casnici pentru curatenie iRobot Roomba.

Gazda evenimentului Magda Catone a prezentat tuturor celor prezenti robotul care poate face curat in locul lor: "Robotul pentru curatenie  Roomba de la iRobot revolutioneaza metodele de curatare obisnuite ale oamenilor.
Oriunde va gasi o suprafata murdara, Roomba o va curata, deci nu trebuie sa mai munciti dumneavoastra."


iRobot Roomba curata orice tip de podea: parchet, gresie, covor si linoleum si se adapteaza automat la trecerea de la o suprafata la alta. Curata eficient
suprafata de lucru, dedesubt si imprejurul mobilierului, in colturi si de-a lungul peretilor. Cu ajutorul periilor puternice poate aspira acumularile de praf, firimiturile, firele de par si particulele fine de praf de pe orice suprafata de la covor la gresie.
Detecteaza automat scarile, mobilierul si alte obstacole pentru a le evita.

"Roomba isi foloseste inteligenta pentru a curata in mod eficient toata podeaua, de aceea calculeaza calea optima pe masura ce curata si stabileste cand
trebuie sa-si foloseasca diversele functii de curatare. Roomba se intoarce singur la baza cu auto-incarcare pentru andocare si reincarcarea bateriei intre
ciclurile de curatire. In acest fel este in permanenta pregatit pentru utilizare."
a spus Cristi Bataraga, Brand Manager iRobot in cadrul Skin, importatorul si distribuitorul iRobot in Romania.

Costurile de intretinere sunt reduse, consumabilele costa la fel ca pentru un aspirator obisnuit.
Nici consumul de curent electric nu este mare, cat 2 baterii de telefon mobil. Poate fi programat automat, oferind posibilitatea ca robotul sa lucreze singur, chiar si atunci cand tu nu esti acasa. Cu iRobot Roomba veti avea un mediu mai curat si mai proaspat in caminul dumneavoastra si mai mult timp liber.

Noua generatie de roboti pentru curatenie iRobot Roomba este prezenta cu 3 modele: 520, 555 si 581, ce pot fi achizitionate in exclusivitate prin eMAG in urmatoarele doua saptamani, la urmatoarele preturi:
 
  • iRobot Roomba 520 - 1399 lei
  • iRobot Roomba 555 - 1799 lei
  • iRobot Roomba 581 - 2199 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod