Samsung lansează GALAXY S III mini, un smartphone mic, dar puternic

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale şi tehnologii convergente, a anunţat astăzi lansarea lui GALAXY S III mini, versiunea de dimensiuni mai mici a smartphone-ului GALAXY S III.

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale şi tehnologii convergente, a anunţat astăzi lansarea lui GALAXY S III mini, versiunea de dimensiuni mai mici a smartphone-ului GALAXY S III.

GALAXY S III mini oferă performanţe de top, o utilizare intuitivă şi design-ul inspirat din natură care a consacrat modelul GALAXY S III, toate, într-un corp compact, cu un ecran de 4 inci.  GALAXY S III mini rulează Android™ 4.1 (Jelly Bean), cea mai recentă versiune a celui mai popular sistem de operare din lume.

Jelly Bean oferă o performanţă grafică excelentă, alături de o nouă experienţă Google Search™ integrând Google Now™, ce pune la dispoziţie informaţiile potrivite chiar înainte de a le cere.

GALAXY S III mini are acelaşi design inovator al modelului GALAXY S III. Telefonul este foarte uşor de utilizat, chiar şi cu o singură mână, datorită ramei curbate şi dimensiunii reduse. Ecranul SuperAMOLED de 4.0 inci permite vizionarea de conţinut multimedia sau navigarea pe Web în cele mai vii şi mai clare culori.
Noul model integrează tehnologii inteligente special create astfel încât utilizatorii să poată folosi telefonul într-un mod cât mai natural. S Voice, software-ul avansat de recunoaştere a vocii, permite utilizarea comenzilor vocale pentru a debloca telefonul, activa comenzi simple, reda melodii, ajusta volumul, organiza agenda, sau pentru a lansa automat camera şi realiza fotografii.

GALAXY S III mini poate fi controlat şi cu ajutorul gesturilor, pentru o experienţă de utilizare naturală.
Cu ajutorul funcţiei Smart Stay, camera telefonului urmăreşte ochii utilizatorilor şi menţine ecranul aprins atunci când acesta este privit. La citirea unui SMS, funcţia Direct Call permite apelarea automată a expeditorului său prin simpla ridicare a telefonului la ureche. Smart Alert atenţionează utilizatorii în legătură cu apelurile ratate sau cu mesajele, imediat ce telefonul este ridicat.

Noul telefon permite sharing de conţinut într-un mod simplu şi rapid. Cu ajutorul funcţiei S Beam, utilizatorii pot trimite un fişier audio de 10MB în doar două secunde prin simpla atingere a telefonului de un alt dispozitiv cu funcţia S Beam, inclusiv Samsung GALAXY S III sau GALAXY Note II, chiar şi în lipsa semnalului Wi-Fi, sau a semnalului de reţea.
Cu ajutorul funcţiei Buddy Photo Share, fotografiile pot fi împărtăşite simultan cu toţi prietenii din imagine, direct din interfaţa camerei sau din galeria foto. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod