Samsung extinde linia premiată NX cu Samsung SMART Camera NX2000

Samsung Electronics Co, Ltd, lider mondial în media digitală și în tehnologia digitală convergentă, a anunțat astăzi un nou produs al seriei NX, odată cu lansarea NX2000. Un aparat foto elegant, subțire și compact (CSC), NX2000 combină rezultatele deosebite și profesionale cu tehnologia revoluționară a aparatului Samsung SMART Camera. Se poate fotografia și filma cu ușurință, iar conținutul poate fi imediat partajat cu prietenii și familia, la o claritate uimitoare.

 

Senzorul de 20,3MP ASP-C CMOS al aparatului NX2000, fabricat în întregime de Samsung, permite realizarea unor imagini extrem de clare și detaliate. Chiar și în condiții de lumină slabă, imaginile obținute sunt în culori vii.
Capacitățile NX2000 sunt stimulate de motorul DRIMe IV, care funcționează pentru a reduce zgomotul, a îmbunătăți viteza și pentru a permite o reproducere superioară a culorilor.

 

Cu o fotografiere rapidă de 8 cadre pe secundă, NX2000 poate ține pasul cu ritmul alert al vieții, astfel încât niciun moment nu este pierdut. Dacă subiectul se află în mișcare sau fotograful este pe fugă, a doua viteză a obturatorului de 1/4000 facilitează o captare clară a imaginilor, în timp ce gama largă ISO (de la 100 la 25600) oferă imagini care sunt echilibrate, indiferent de condițiile de lumină. NX2000 lucrează mai repede pentru a capta fiecare detaliu, astfel încât pasionații de fotografie să poată retrăi poveștile în timp real.

 

NX2000 este ușor de utilizat, iar ecranul WVGA Full Touch de 3.7-inci oferă posibilitatea de a naviga intuitiv printre funcțiile aparatului.
Subțire și modern, ecranul luminos este simplu și rapid de utilizat, ceea ce permite controlarea tuturor aspectelor legate de aparatul de fotografiat. Modul SMART oferă mai multe opțiuni pentru captarea imaginii perfecte, oferind 14 moduri diferite de cadre, o selecție de setări care reflectă mediul și nevoile de fotografiere. Utilizatorii pot face fotografii subiecților în mișcare, cum ar fi un copil care aleargă, cu ajutorul opțiunii Action Freeze. Iar cu opțiunea Best Face se pot realiza cinci fotografii consecutive și se va selecta cea mai bună expresie facială a fiecărei persoane din imagine.

 

Cu o gamă de 12 obiective interschimbabile, fotografii aspiranți își îmbunătățesc controlul asupra imaginilor realizate cu NX2000.
De la obiective ultra-compacte și zoom versatil până la un obiectiv premium de portret sau macro, gama extinsă de obiective panoramice îmbunătățește experiența fotografică. Sistemul inovator i-Function al Samsung le permite utilizatorilor să fie creativi, prin controlul diferitelor setări cu ajutorul obiectivului, cum ar fi diafragma sau viteza de declanșare, astfel încât imaginile de calitate profesională sunt la îndemâna oricărui pasionat de fotografie.

 

Dând viață imaginilor, capabilitățile de înregistrare 3D Still and Movie Recording ale dispozitivului NX2000 (cu obiectivul 2D/3D de 45mm, vândut separat), aduc un plus de realism pentru fotografii și clipuri video, de care utilizatorii se pot bucura pe televizoarele compatibile 3D.
Caracteristica de înregistrare video Full HD păstrează același nivel de detaliu, culoare și calitate ale filmelor, fotografiilor, astfel încât utilizatorii pot vedea povestea lor așa cum s-a întâmplat.  Dispozitivul NX2000 va fi disponibil în culorile alb, negru și roz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod