Peste un sfert dintre europeni folosesc dispozitive inteligente pentru a se menține în formă

Ritmul alert al stilului de viață modern și constrângerile legate de timp au un impact semnificativ asupra programului de exerciții fizice. Conform unei cercetări realizate de Samsung Electronics, peste 60% dintre europeni spun că sunt conștienți de sănătatea și bunăstarea lor, însă numai una din zece persoane face exercițiile fizice recomandate pe săptămână.

Cercetarea a relevat că 39% dintre europeni fac exerciții doar o dată pe lună, iar 40% fac sau participă la exerciții o dată până la trei ori pe săptămână. În mod similar, românii sunt interesați de sport și realizează ocazional exerciții fizice, cea mai frecventă activitate fiind alergarea în parcuri sau în săli de fitness.

În organizarea unui stil de viață sănătos oamenii tind să folosească dispozitive inteligente care să îi ajute să fie mereu informați despre condiția lor fizică și să-și atingă obiectivele personale.
Acest lucru este confirmat și de rezultatele studiului realizat de Samsung la nivel european: peste un sfert dintre europeni (27%) folosesc în prezent dispozitive pentru a-și măsura și urmări performanțele și progresul. În funcție de segmentarea obiectivelor proprii – de la pierderea în greutate, fitness-ul în general sau pregătirea pentru un maraton – cerințele acestora de la un dispozitiv devin din ce în ce mai complexe. În mod explicit, mai mult de jumătate dintre cei chestionați (54%) susțin că dispozitivele sau aplicațiile pe care le folosesc sau le-au folosit în trecut nu iau în considerare în totalitate complexitatea vieții lor, ceea ce conduce la neîndeplinirea obiectivelor personale legate de condiția lor fizică.

Cel mai recent dispozitiv lansat de Samsung, GALAXY S5, a fost creat și inspirat de stilul de viață al oamenilor, astfel încât să răspundă cât mai bine cerințelor lor.
Funcția S Health 3.0 de care beneficiază GALAXY S5 a fost special concepută pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a se menține în formă și de a fi mereu informați despre condiția lor fizică cu ajutorul mai multor instrumente. Pedometrul, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, sistemul prin care poți afla cu ușurință ritmul cardiac fac din GALAXY S5 partenerul de încredere pentru orice utilizator atunci când vrea să se mențină în formă.

În continuare, în cadrul aceleiași cercetări realizate de Samsung la nivel european, s-a aflat că timpul de odihnă este un factor important identificat de oameni atunci când se gândesc la un stil de viață sănătos. De exemplu, 81% dintre europeni consideră că odihna este esențială și influențează în mod direct eficiența în activitățile pe care le au de făcut în timpul zilei, în timp ce aproximativ două treimi (63%) dintre cei chestionați își doresc să fi avut mai multă grijă de acest aspect pentru a fi mai eficienți.

„Nu trebuie să ne surprindă faptul că timpul de somn devine o problemă majoră cu cât oamenii devin din ce în ce mai ocupați.
Exercițiile și odihna pe timpul nopții sunt factori care trebuie să lucreze împreună pentru bunăstarea lor. De exemplu, exercițiile reduc stresul, ne eliberează mintea și ajută la secreția de endorfină, elemente esențiale pentru un somn odihnitor. Acest lucru ne ajută să ne simțim în formă astfel încât să putem fi eficienți și să ne putem bucura de întreaga zi. GALAXY S5 are instrumentele necesare pentru a te ajuta să reusești acest lucru,” continuă Mansfield.

Pentru că practicarea sportului determină un stil de viață sănătos,GALAXY S5 le oferă utilizatorilor mai multe instrumente ca niciodată, pentru a-i ajuta să rămână în formă. Cu ajutorul dispozitivului, aceștia se pot bucura de propriul antrenor de fitness prin intermediul funcției S5 Health 3.0 și gamei de aplicații preinstalate care răspunde nevoilor lor complexe privind condiția fizică.
Pentru un avea un stil de viață sănătos, experiența oferită de GALAXY S5 poate fi completată și prin folosirea celor mai recente produse lansate de Samsung, Gear și Gear Fit. Ambele dispozitive încorporează aplicații speciale de fitness pentru ca utilizatorii să își poată crea antrenamente de fitness în timp real, personalizate, sau să își măsoare pulsul, fără să fie nevoiți să renunțe la conectivitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod