Notebookurile Sony Vaio CS11

In data de 14 octombrie a avut loc lansarea noii serii de notebookuri Sony Vaio CS11, dedicate in special publicului feminin, datorita designului inovativ, dar si culorilor indraznete...

In data de 14 octombrie a avut loc lansarea noii serii de notebookuri Sony Vaio CS11, dedicate in special publicului feminin, datorita designului inovativ, dar si culorilor indraznete, producatorul mizand pe imbinarea modei cu tehnologia. Astfel, laptopurile se pot asorta cu orice tinuta, fiind disponibile in urmatoarele nuante: rosu, roz, alb si negru.

Laptopurile se remarca printr-o usoara manevrabilitate, iar tastatura este extrem de ergonomica - tastele au forme meticulos proiectate, permitand o utilizare facila.

Sistemul tactil de control audio si video reactioneaza la o simpla atingere cu degetul. Culorile sunt prezente si ele in toate aspectele produsului, de la carcasa din plastic lucios si sidefat, pana la suprafata metalica pentru odihnirea palmelor.


Aplicatiile Vaio originale dispun de un sistem inteligent de organizare a continutului digital. Functia "12 Tone Analysis", disponibila in cadrul aplicatiei Vaio Music Box, poate organiza pe categorii intreaga colectie muzicala de pe hard disk, in functie de 24 de "stari afective," oferind un tip de muzica pentru fiecare ceas al zilei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod