Logitech K780 Multi-Device: cea mai noua tastatura de la Logitech

Logitech prezintă astăzi noua tastatură Logitech® K780 Multi-Device Wireless Keyboard, o tastatură pentru PC complet echipată care funcționează și cu tablete sau telefoane inteligente. Prin atingerea unui buton Easy-SwitchTM utilizatorii pot trece cu ușurință să scrie pe oricare dintre cele trei dispozitive conectate.

Tastatura K780 Multi-Device oferă o scriere sensibilă și silențioasă. Tastele mari și adâncite cu atenție oferă precizie și confort scrierii, în timp ce pad-ul de 10 taste numerice face mult mai ușoară introducerea cifrelor.

O fantă de cauciuc integrată permite așezarea dispozitivelor mobile într-un unghi perfect de vizualizare, de la telefoane inteligente și până la tablete iPad Pro de 12 inci. Tastatura este subțire și beneficiază de o construcție solidă alături de un design proiectat să arate bine indiferent de loc, fie ca este vorba de birou sau spațiul de acasă.

Noul model K780 Multi-Device se poate adapta dispozitivelor utilizatorilor chiar dacă aceștia folosesc un iPhone® ori un PC cu sistem de operare Windows®.

Aspectul cheie este familiar și permite accesarea shortcut-urilor favorite. Prin intermediul ambelor tehnologii Logitech Unifying™ USB și Bluetooth® Smart utilizatorii au la îndemână posibilitatea de a alege cel mai bun mod de a se conecta la computer, telefon sau tabletă.

Cu un mod de economisire a energiei și un comutator pornit/oprit, tastatura K780 Multi-Device oferă până la 24 de luni de viață a bateriei – destul timp pentru acomodarea scrierii pe toate dispozitivele cu o singură tastatură.  Tastatura wireless K780 Multi-Device este disponibilă începând de astăzi pe site-ul Logitech.com la un preț de 99.99 EUR.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod