Huawei lansează noua serie de modele MateBook

Huawei își extinde portofoliul de produse prin introducerea unui trio de succes: noile modele din seria MateBook.
Noile Huawei MateBook X, Huawei MateBook E și Huawei MateBook D integrează ultimele noutăți în materie de tehnologie care redefinesc intersecția dintre dispozitive mobile și computere personale.  

Concepute pentru utilizatorii cu un stil de viață alert, noile dispozitive Huawei livrează o experiență completă, care permite utilizatorilor să rămână conectați în orice situație.

Noile modele din gama MateBook se remarcă prin:

•    Huawei MateBook X:  Este un notebook de 13 inci, cu un design modern și în același timp practic, cu un raport ecran-carcasă de 88% și margini de 4,4 mm. Este dotat cu procesor Intel® Core™ i7 sau i5, sistem audio Dolby Atmos și buton de pornire pe baza amprentei, care integrează un procesor independent criptat.
•    Huawei MateBook E: Notebook-ul 2 în 1 cu un design elegant și cu un raport ecran-carcasă de 84%, încorporează noua tastatură Folio cu unghiul de rotire maxim de 160 de grade și este dotat cu procesor Intel® Core™ i5 sau m3 de generație a 7-a și un display 2K.
•    Huawei MateBook D: Un notebook de 15,6 inci, cu un raport ecran-carcasă de 83% și un unghi de vizualizare de 178 de grade, dotat cu procesor Intel® Core™ i7 sau i5 de a 7-a generație, sistem grafic NVIDIA GeForce 940MX și sistem audio Dolby Atmos.

*În cazul MateBook Manager, anumite funcții vor fi disponibile începând din această vară pe modelele de smartphone-uri Huawei selectate.
** Disponibiliatea accesoriilor poate varia în funcție de piață.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod