EZ Boutique Auto - un concept inedit, o locatie prietenoasa si timp eficientizat la maxim

EZ Boutique Auto aduce pe piata un concept inedit care imbina grija pentru masina, printr-o paleta diverisificata de servicii auto de calitate, cu grija pentru client, printr-un spatiu de asteptare dedicat.
Spatii pentru efectuarea serviciilor auto pentru mai multe masini, locuri de parcare, o cafenea cu terasa, loc de joaca pentru cei mici si intotdeauna o atmosfera placuta. Pe toate le gasesti la doar cativa km de Bucuresti, la EZ Boutique Auto.

Situat pe Sos. Bucuresti – Targoviste, in Crevedia, la 2 minute de platourile de filmare din Buftea, EZ Boutique Auto isi intampina in fiecare zi clientii cu o atmosfera calda si prietenoasa, cu servicii auto profesioniste promte.

Este o locatie speciala in care te vei simti relaxata de fiecare data cand te duci cu masina la spalatorie sau ai nevoie de curatarea tapiteriei, igienizarea instalatiei de aer conditionat, schimbatul anvelopelor, sau orice alt serviciu auto necesar.
In timp ce masina ta beneficiaza de o ingrijire atenta in spatiul destinat autovehiculelor, tu poti savura in liniste o cafea buna, un fresh racoritor de fructe, iar vara o inghetata delicioasa in cafeneaua amenajata modern. Intre timp, iti poti deschide laptopul pentru a-ti continua activitatea profesionala, intrucat beneficiezi si de wireless.

Cu siguranta vei mai reveni atat singura, cat si cu familia sau prietenii tai, intrucat la EZ Boutique Auto gasesti o oaza de liniste, o atmosfera relaxata si servicii auto profesioniste.

De asemenea, EZ Boutique Auto este o destinatie perfecta pentru weekend! In drumul tau spre EZ Boutique Auto, sau la intoarcere, te poti opri la Palatul Mogosoaia si Domeniul Stirbey din Buftea, locuri impresionante, pe care le poti introduce in itinerariul tau de weekend!

Facebook | https://www.facebook.com/EZBoutiqueAuto
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod