Camera foto digitala BenQ T850

BenQ anunta lansarea celei mai compacte camere foto digitale de 8MP cu touch screen din lume - T850. Cu o grosime de doar 14,9 mm, noul model, avand carcasa din otel inoxidabil...
BenQ anunta lansarea celei mai compacte camere foto digitale de 8MP cu touch screen din lume - T850. Cu o grosime de doar 14,9 mm, noul model, avand carcasa din otel inoxidabil (disponibil in culorile negru si rosu), ce reflecta usurinta de utilizare, are functii intuitive de capturare si de prelucrare a imaginilor, fiind organizate eficient pe baza celor trei taste de tip touch de pe ecranul TFT LCD cu diagonala de 3 inci (7,62 cm). Mai mult, aproape toate functiile camerei pot fi activate sau accesate prin intermediul a trei miscari simple ale degetului pe ecran: atingere, rotatie si glisare.

Tastele circulare de tip touch pot fi mutate cu usurinta pe ecran, facilitand accesarea functiilor si imortalizarea rapida a momentului.
In plus, meniul de acces rapid, Quick Bar, ofera utilizatorilor acces la 80% dintre functiile camerei, precum si posibilitatea de a memora trei functii preferate. Iconitele pentru reprezentarea functiilor au un design inteligent si contribuie la micsorarea confuziei create de meniurile complicate ale altor modele de camere foto digitale.

Odata ce ai surprins o imagine, o poti vizualiza cu usurinta sau chiar imbunatati accesand functiile specializate, prin trei miscari simple ale degetului pe ecran. Pentru a readuce distanta focala a camerei la stadiul initial, pur si simplu atinge ecranul; pentru a mari o anumita portiune a imaginii cu un zoom de pana la 12x, deseneaza un cerc cu degetul pe ecran. Prin intermediul functiei de decupare a imaginii, utilizatorii pot salva portiunea marita de pe ecran ca fotografie separata.
Derularea inainte sau inapoi a inregistrarilor se realizeaza prin alunecarea degetului pe ecran, T850 fiind singurul model din lume capabil sa execute functii ca raspuns la o astfel de miscare.

De asemenea, T850 beneficiaza de functii avansate de editare a fotografiilor. Ecranul touch permite utilizatorilor sa scrie direct pe display explicatii ale continutului fotografiilor, ce sunt atasate fiecarui fisier in parte si sa selecteze dintr-o gama variata de rame si desene de fundal imaginea preferata pe care sa-si aplice fotografiile.

Facilitati de utilizare


Modelul beneficiaza de sensibilitatea senzorului ISO de pana la 1600, ce permite fotografierea in conditii de luminozitate scazuta fara folosirea blitului, de zoom optic 3x, precum si de un obiectiv cu lentile Pentax Super Multi Coating (SMC).

Functia Z Lighting permite ajustarea luminozitatii imaginii dupa ce fotografia a fost facuta. Functia Smile Catch surprinde fiecare zambet, prin fotografiere consecutiva pana la apasarea din nou a declansatorului, in timp ce camerele foto cu functii similare pot fotografia doar pana la sase astfel de imagini consecutive.


Pentru a putea surprinde imagini pline de actiune, camera dispune de o functie ce permite realizarea a 12 fotografii intr-o singura secunda. Imaginile bine definite si de inalta claritate sunt garantat obtinute prin intermediul stabilizatorului digital de imagine Super Shake-Free si a functiei Face Tracking, ce poate identifica si captura cu claritate pana la 9 chipuri intr-o singura imagine.

Cele 30 de moduri de fotografiere presetate ale modelului T850 variaza de la cele cu setari video si audio standard pana la cele cu setari de functionare mai complicata, cum ar fi cele pentru fotografierea in interiorul unui muzeu, la o petrecere, pe plaja sau in timpul unui foc de artificii.

Camera foto digitala ofera posibilitatea selectarii meniului in limba romana.


Produsul va fi disponibil in Romania la sfarsitul lunii iulie, la pretul estimativ de vanzare de 599 lei (TVA inclus).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod