Alina Erimia, Ruby, George Vintila au testat o colectie revolutionara de casti fara fire!

Alina Erimia, Ruby, George Vintila (ProFM), Kamara (Alb&Negru), Cosmin Tudoran, trupa Golan, VJ-ii UTV, Liza Sabau, Mihaela Cozmolici, Mircea Valcu, Oana Tache (ProTV), trendsetteri, amatori de sporturi extreme si urbane au fost prezenti la magazinul Muzica, in cadrul lansarii celei mai hip & cool colectii de casti SKULLCANDY WIRELESS.

Invitatii, bloggeri, jurnalisti, vedete, solisti, ambasadori Skullcandy au testat castile revolutionare ce folosesc tehnologia Bluetooth cu incarcare prin USB.
Autonomia de 12 ore, sound-ul cu bass puternic prin sunete inalte, precise si microfon integrat, plaseaza gadget-ul intr-o atmosfera urbana, dar cu o puternica „incarcatura” muzicala.

Distractia a venit pe mixuri jazzy-techno ale Soundopamine LIVE si Bully DJ Set, dar si prin concursul “Double Trouble Tangled”,  prin care invitatii au fost provocati sa desfaca contra-cronometru, fire de casti incurcate pentru a-si aminti cat de mult timp isi petrec in mod normal cu aceasta rutina. Chiar si Nicusor Dan, candidat la Primaria Bucurestiului a decis sa renunte la fire pentru a nu-l incurca in urmatoarea campanie.


Viniluri supradimensionate au fost cadrul perfect pentru fotografii amuzante, realizate cu un obiectiv superangular pentru a oferi o perspectiva ampla asupra conceptului evenimentului. Istoria de dinainte de mp3, tech-house si conturile premium pe Spotify, ne spune ca prima casca audio a fost inventata pentru operatorii de telefonie fixa, upgrade-ul pe produs fiind facut in stereo prin anii `50. Contemporan, in Romania, avem Skullcandy. un brand original care a depasit demult limita unui accesoriu audio, trecand si in zona de fashion pentru trendsetterii pasionati de noi tehnologii si design compatibile pe tipologia fiecaruia.


Tu esti acel personaj alternativ care vrea din ce in ce mai mult! Esti mereu contra-timp, ai deadline-uri stranse, pentru care ziua nu mai are 24 de ore! Tu iesi in fiecare marti seara in oras si ai “textele la tine” chiar si dupa 3 shot-uri, iar prietenii tai sunt…caternica! Noi te numim “omul nou” al comunitatii, individul care nu vrea sa isi piarda timpul cu nimicuri! Acum te afli la un click distanta de ceea ce iti doresti! De ce sa isi pierzi timpul “descurcand” fire? Incearca Skullcandy Wireless la magazinele H2O si in magazinele partenere!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod