Aeroskull Nano Jarre - noul device super cool

“Design by Emotion” a fost motto-ul JMJ (Jean Michel Jarre) electronic devices, creat in urma cu 10 ani, dupa intalnirea dintre pionierul muzicii electronice, Jean Michel Jarre si Roland Caville, un antreprenor de succes si promotor al inovatiei in design. Asa s-a nascut “Jarre Technologies: Design by Emotion”, o companie de nisa acustica ce produce accesorii hi-tech, cu un design impecabil.

In secolul nostru, functionalitatea si expertiza electronica fac diferenta atunci cand vorbim despre un design de exceptie. Un interior modern va capata acea valoare estetica adaugata cu un accesoriu electronic must have si dezirabil", declara Jean Michel Jarre atunci cand a lansat produsele.

Misiunea brandului este sa aduca inapoi in casele oamenilor emotia, dorinta si acel “pride to share”.
Produsele Jarre Technologies devin, incet-incet ceea ce a insemnat patefonul, apoi radioul, magnetofonul si casetofonul si CD playerul, doar ca in aceasta poveste de secol 21 vorbim despre boxe de o acuratete SF.

AERODREAM ONE, care te poate duce cu gandul la o nava spatiala, AEROSYSTEM HD, AEROSKULL XXL, HD si XS si AEROSKULL NANO, AEROBULL, AEROTWIST SI RAINBOW ONE sunt accesoriile Jarre Technologies care se vand pe site-ul oficial, http://jarre.com  si la Harrods Londra, FNAC Monaco, in concept stores precum Colette Paris.

Cu un sunet high definition si un design unic si inovativ, boxele Jarre Technologies pot fi conectate la orice dispozitiv, de la iPod / iPhone / iPad, cu conectare Bluetooth.
Sunt compatibile cu orice Smartphone si orice sursa audio. Sunt dotate cu fibra optica si au o putere de pana la 120 W (AEROBULL, AEROSKULL HD).  Puteti sa urmariti aventurile Jarre si pe pagina de Instagram JARREROMANIA si apoi sa ascultati cel mai recent album al lui Jean Michel Jarre, “Electronica, the time Machine”, conectati la un AEROSKULL sau la un AEROTWIST. “Cred ca cei care se asteapta ca un artist sa se reinnoiasca gresesc. Un artist are un singur lucru de spus”, a declarat la un moment dat Jarre. Noi putem spune ca Jarre are de fiecare data de spus acelasi cuvant: “inovatie”.
O face la superlativ.

Toate produsele Jarre Technologies pot fi achizitionate in Bucuresti de la concept-store MOLECULE F Promenada, magazinul  F64 din B-dul Unirii, nr 45, sector 3, Bucuresti sau pot fi cumparate online pe : www.emag.ro, www.f64.ro , www.elefant.ro, www.avstore.ro, www.e-day.ro , www.naturalparis.ro.  Varianta AEROSKULL NANO (la pretul de 399 de lei) poate fi achizitionata de la magazinele Carturesti din Baneasa si AFI Palace Cotroceni, de la Frudisiac (Intrarea Bitoliei nr 4, sector 1, Bucuresti), Bon Bijou (Str Bruxelles nr 12, sector 1, Bucuresti), de la magazinul Natural Paris (Intrarea Tudor Stefan, nr 48, sector 1, Bucuresti).
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod