40 de km de trasee cicloturistice din Breaza au fost marcate cu sprijinul Policolor Automotive

În cadrul unui proiect al Centrului de informare și promovare turistică Breaza, în colaborare cu Asociația Adevarații Veloprieteni România.

Două din cele trei trasee cicloturistice marcate în stațiunea Breaza din județul Prahova, cu sprijinul Policolor Automotive, au fost inaugurate weekend-ul trecut. Proiectul ”Breaza Cicloturistică” a fost realizat la inițiativa Centrului de informare și promovare turistică Breaza din subordinea Primăriei Breaza, în colaborare cu Asociația Adevăraţii VeloPrieteni România.

Sâmbătă a fost testat de brezeni și turiști traseul C2, cel mai greu din cele trei - care însumează aproape 40 de km -  în timpul  căruia s-a pedalat pe străzile și dealurile din jurul orașului, ajungând până pe Islazul Mălaiele.

Tot în acest traseu au intrat și străduţe mai izolate şi pitoreşti, de pe Dealul Vrăbieşti, dar şi traversarea pădurii de fag de pe Dealul Lazului, aflat în nordul oraşului.

Duminică, sub îndrumarea unui ghid al Centrului de informare și promovare turistică Breaza a fost deschis oficial traseul C3, pe parcursul căruia au fost vizitate clădirile frumoase, cu istorie bogată, de pe aleile mai puțin cunoscute ale orașului Breaza. Cele două ture desfășurate în weekend s-au încheiat cu câte o festivitate de premiere și cu tombole organizate atât pentru adulți cât și pentru copii.

In următoarele zile, va fi terminată și marcarea traseului C1, care are un grad redus de dificultate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod