Teste de depistare a consumului de droguri in saliva, in 3 minute

Incepand din 1 iulie, pot fi gasite in farmacii teste de depistare a consumului de droguri. Testarea poate fi facuta acasa prin testarea urinei sau prin prelevarea si testarea salivei.
Testul de depistare a consumului de droguri in saliva Screen pentru poate fi facut simplu si rapid acasa si functioneaza astfel:

  • Colectarea salivei: dupa desigilare,  timp de 3 minute, aparatul se va tine in gura celui testat pentru a preleva saliva;
  • Interpretarea datelor: dupa verificarea conform instructiunilor din pachet a validitatii testului si dupa ce au trecut 10 minute se vor identifica in functie de codurile de culoare (liniute de culoare in dreptul fiecarui tip de drog) rezultatele negative sau non negative pentru consumului sau nu a unuia dintre cele sase tipuri de droguri de pe lista de testare;
  •  Evaluarea rezultatelor: in fiecare pachet exista un formular de evaluare si analiza care se completeaza (daca este cazul).

Testul furnizeaza doar un rezultat analitic preliminar calitativ. Pentru obtinerea unui rezultat final trebuie aplicata o a doua metoda analitica de testare. Testul garanteaza siguranta pentru o testare initiala, dar toate rezultatele non-negative trebuie confirmate si reanalizate de catre un laborator.

Pentru oricare dintre cele trei etape de utilizare a testului trebuie urmarite cu strictete instructiunile de folosire aflate in fiecare pachet.

Testul depisteaza in saliva prezenta urmatoarelor droguri: amfetamine, cocaina, metamfetamine, marijuana, opiacee, fenciclidine.


Testul poate fi de mare ajutor in lupta impotriva consumului de droguri si costa in varianta sa de test de identificare a consumului de droguri in saliva Screen 112,3 RON. Testele pot fi gasite in farmaciile Sensiblu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod