Pastile pentru sanatatea unghiilor



In perioada septembrie-octombrie se va desfasura campania dedicata persoanelor care doresc sa-si mentina sanatatea parului si a unghiilor, atat de afectate de factorii poluanti din mediu, de carentele alimentare si de stresul cotidian. Este vorba de campania "Rasfata-te cu vitamina Divelor". Datorita compozitiei sale, care include atat vitaminele B1 si B5, cat si calciu, fier, cupru, extract de mei si de germeni de grau, Divavit ajuta la revitalizarea si regenerarea parului si unghiilor.
De asemenea, actioneaza eficient impotriva caderii parului. "Stresul zilnic, alimentatia necorespunzatoare sau poluarea din oras au efecte vizibile asupra corpului nostru. Astfel, sanatatea parului si a unghiilor a devenit o preocupare constanta, in special pentru femeile moderne. Sunt convinsa ca Divavit ne va pregati parul si unghiile pentru perioada mai rece care urmeaza", spune Monica Bratu, brand manager la Ozone Laboratories.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • camelia pe 6 Sep 2006, 00:32
    intrebare

    e benefic si pentru piele? pentru acnee?

    0
    0

  • dorina_ghe_69 pe 5 Sep 2006, 10:05
    benefic

    Este binevenita o asemenea campanie deoaree nu multe persoane acorda o prea mare importanta sanatatii parului si unghiilor.Ar trebui sa ne preocupe mai mult,si de aceea urez succes celor implicati in acest proiect.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod