Cerealele integrale te ajuta sa ai energie si putere de munca

Acum, dupa ce te-ai intors din concediu, te simti odihnita, ti-ai reincarcat bateriile si prin urmare, esti pregatita sa iti reiei atributiile de la serviciu. Dar, pentru a fi in forma in fiecare zi, organismul tau are nevoie de hrana corespunzatoare, adica cereale integrale.
Cerealele integrale constituie ingredientul ideal al unui mic dejun sanatos. Atat pentru copii, cat si pentru adulti. Ele confera organismului uman necesarul zilnic de vitamine si elemente nutritive. Consumate dimineata, asigura un echilibru alimentar pentru intreaga zi si in plus, sunt usor de preparat.

Cerealele integrale contin vitamine si minerale, ceea ce te va ajuta sa ai energia necesara in aceasta perioada. Este recomandabil sa consumi zilnic o portie de cereale integrale cu lapte sau iaurt.
Gustoase si usor de preparat, cerealele integrale contin fibre, minerale, vitamine si carbohidrati, fiind foarte importante pentru mentinerea echilibrului alimentar.

Cerealele integrale sunt foarte bogate in vitamine si substante minerale. Principalele vitamine prezente in continutul cerealelor sunt vitaminele complexului B, Vitamina C, acid folic, precum si proteine.

Pe langa toate acestea, cerealele sunt gustoase, deci micul dejun pe baza de cereale va fi o adevarata placere pentru tine si familia ta, in fiecare dimineata.
Cerealele variaza in sortimente si arome, astfel ca acestea se potrivesc diferitelor gusturi.


Un stil de viata mult mai sanatos

Daca faci din micul dejun alcatuit din cereale integrale o obisnuinta, organismul tau te va rasplati cu o sanatate de fier foarte multi ani. Cerealele integrale iti vor da energie sa ai grija de tine si de cei dragi si sa-i inveti si pe ei regulile unui stil de viata sanatos. Ca sa va bucurati impreuna de multe dimineti fericite si zile integral bune!

Publireportaj

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod