In weekend se da startul la "Crosul Celor Mici si Voinici"

Sambata, 30 mai, in parcul Herastrau din Bucuresti se da startul celei de-a patra editii a Arenelor de Joaca. Mai multi sportivi de performanta vor face antrenamente cu cei mici, pe parcursul intregii zile. De asemenea, timp de 10 ore, copiii si parintii vor putea face sport si vor putea participa la peste 30 de activitati sportive.
Alaturi de copii, vor fi prezenti si campionii: Gabriela Szabo (campioana olimpica atletism si initiatoarea campaniei), Otilia Badescu (campioana europeana la tenis de masa), Diana Oprea (campioana mondiala la ateltism) Andreea Raducan, Monica Rosu (campioane mondiale la gimnastica) si Marian Oprea (campion olimpic atletism).
 
La ora 18.00, sportivii vor da startul la Crosul Celor Mici si Voinici, unde cei mai buni alergatori vor primi premii. Copiii se vor inscrie separat fete-baieti, pentru trei categorii de varsta: 6-8 ani, 9-11 si 11-13 ani.

Evenimentul face parte din campania sociala "Sport pentru Viata", initiata de Gabriela Szabo.
Initiativa are ca public important copiii, dorind sa se apropie de acestia pentru a-i invata de mici ce importanta are sportul pentru sanatate si ce trebuie sa faca pentru a avea grija de corpul si de mintea lor.

Daca pana in 2008 evenimentul se desfasura doar in parcul Herastrau din Bucuresti, incepand cu 2009 el se va extinde la nivel national. Astfel, Arenele de Joaca se vor desfasura anul acesta dupa urmatorul program:

  • 30 mai 2009 - Bucuresti, Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle;
  • 31 mai 2009 - Campina, pe Bulevardul central, La Soldat;
  • 6 iunie 2009 - Slatina, Bulevardul A.I.
    Cuza, segmentul de la Fantana pana la CEC;
  • 7-8 iunie - Targoviste, Parcul Chindia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod