Greturile indica o sarcina reusita

S-a descoperit ca greturile din timpul sarcinii scad sansele de avort spontan, dupa un studiu publicat in Publicatia Internationala de Obstetrica si Ginecologie. Se estimeaza ca una din cinci femei insarcinate isi pierd fatul prin avort spontan, de aceea orice amanunt care poate influenta sarcina este important. Stiinta a aflat ca e adevarat ce se spune in popor, cu cat senzatia de greata e mai accentuata, cu atat e mai bine pentru fat

Un alt factor care influenteaza sarcina este ciocolata, Prin sentimentul de satisfactie pe care il ofera.
Un numar de 603 femei cu varste intre 18 si 55 de ani care au avut un avort spontan in primul trimestru de sarcina au fost chestionate alaturi de 6116 de femei care au trecut cu bine de primul trimestru. Starea de bine, veselie, lipsa stresului si siguranta de sine au fost asociate cu o reducere de 60% a riscului de avort spontan. "Cand esti stresat organismul produce adrenalina si hormoni de stres, cum ar fi cortizolul" a spus Dr Gerald Marquette, de la Women's Hospital din Vancouver.
Cortizolul creste riscul de avort spontan. In acest studiu nu s-a demonstrat daca un serviciu stresant afecteaza negativ sarcina, nici daca fumatul si cofeina cresc riscul de avort in primul trimestru.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • borceanugianina pe 8 Dec 2006, 19:15
    ce crede

    crede

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod