Consulta medicul prin telefon

Serviciile medicale sunt disponibile acum si prin telefon, videoconferinta sau direct din fata computerului, prin pachetul Medic4you, oferit de Orange si Medic4all.
Pe langa consultatii si diagnostic, clientii pot obtine informatii despre medicamente si diverse denumiri comerciale sub forma in care pot fi gasite acestea in tara sau atunci cand calatoresc in strainatate. In cazuri de urgenta se pot solicita prin SMS informatii medicale vitale, precum grupa sanguina, alergii si alte date esentiale din fisa personala.

Impreuna cu acest serviciu, se mai pune la dispozitie si un dispozitiv de monitorizare a sanatatii, Wrist Clinic, o bratara de mana care poate realiza o multitudine de teste utile de control al sanatatii si de prevenire a afectiunilor.
Astfel clientii pot obtine informatii referitoare la tensiunea arteriala, puls, EKG, temperatura, iar rezultatele se transmit automat prin Bluetooth catre telefonul mobil si apoi catre fisa medicala online. Aceasta bratara este disponibila la preturi cuprinse intre 914 si 1036 euro si poate fi achizitionata si in rate, prin credit de la Cetelem.  

Disponibil din data de 30 octombrie, serviciul poate fi activat prin semnarea unui contract cu Medic4all si prin transmiterea unui mesaj scris la numarul scurt 642.
Promotional pana la data de 30 aprilie 2009, activarea serviciului este gratuita, iar ulterior tariful pentru activare va fi de 5 euro. In functie de perioada contractuala, tarifele lunare pentru abonament sunt de 15, 18 si 20 euro.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 14 Aug 2010, 23:34
    cacer la stomac

    Cineva foarte apropiat mie a fost diagnosticat cu cancer la stomac. Dupa biopsie s-a constatat ca este norocos pentru ca cancerul este benign. Nu inteleg de ce dupa mai bine de doua luni de tratament continua sa aiba scaun foarte lichid si cu singe. In alimentatia lui a fost inclus si laptele.. Ma intreb este indicat sa consume lapte in situatia lui ? Va rog sa-mi recomandati o lista de alimente care este indicat in situatia lui. Va multumesc anticipat.

    0
    0

  • sana pe 29 Oct 2008, 17:52
    Extraordinar

    Sunt singura, cardiaca si nu vreau sa mor noaptea in somn asa ca aceea bratara (daca este eficienta asa cum am mai citit) ar fi nemaipomenita pentru mine. Mai rau este cu euro... Ce este Cetelem ca nu am auzit. O banca? Si se milostiveste sa faca rate si la pensionari? Ca suntem descriminati de anumite banci la o anumita varsta. Daca aude ca sunt si cardiaca... de unde euro?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod