Campania "Sanatatea copilului tau incepe inainte de nastere"

Campania are ca scop informarea tinerilor si viitorilor parinti asupra necesitatii recoltarii de celule stem din cordonul ombilical, un pas simplu, dar care vine cu nenumarate beneficii.
Campania debuteaza cu lansarea unui pachet special dedicat apropiatilor viitorilor parinti, pachet denumit Contract cadou. Astfel, Biogenis pune la dispozitia acestora posibilitatea de a face un cadou cu totul special copilului si viitorilor parinti: recoltarea, prelucrarea si stocarea in conditii de criogenie a celulelor stem din cordonul ombilical.

"Acest pachet, denumit Contract cadou, este destinat celor apropiati viitorilor parinti. Recoltarea de celule stem trebuie sa reprezinte un pas bine inteles, important si necesar in acelasi timp.
Tinerii trebuie sa cunoasca aceasta procedura si sa poata fi astfel informati pentru a fi capabili de a lua o decizie corecta, la momentul oportun. Campania “Sanatatea copilului tau incepe inainte de nastere“ va avea ca scop transmiterea numeroaselor mesaje de informare catre tineri despre celulele stem, recoltare, pastrare si beneficii, cu scopul de a veni in intampinarea unor nevoi care de cele mai multe ori nu sunt bine intelese si cunoscute
", declara Marius Vicea Calomfirescu, Director general Biogenis.

In Romania exista in acest moment trei centre de transplant medular (Bucuresti, Timisoara si Targu-Mures) unde se pot utiliza celulele stem pentru a trata diverse afectiuni.
"Punem rapid la dispozitia clientului setul de recoltare, instruim personalul medical din spitale si clinici, preluam proba de la spital si o transportam in siguranta, ajungand in maxim 48 de ore la banca de celule stem din Varsovia, prelucram sangele, il analizam si il supunem procesului de criogenie", mai adauga Marius Vicea Calomfirescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod